Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Kategorie

arr3Pro psyPro psy lze použít, stejně jako pro ostatní zvířata klasický elektrický ohradník nebo ohradník... arr3Pro koněNa ohradníky pro koně se používají zdroje s menším výkonem, protože koně jsou na impulsy... arr3Pro kozyOhradníky pro kozy se sestavují ze zdrojů s větším výkonem, protože kozy jsou na impulsy málo... arr3Pro ovcePro ovce Ohradníky pro ovce se sestavují ze zdrojů s větším výkonem, protože ovce jsou na impulsy... arr3Pro skotPro skot Na ohradníky pro skot použijte zdroje SZ10 a SZ30, pokud máte k dispozici síťové napětí.... arr3Pro lesní zvěřPro lesní zvěř Na ohradníky proti lesní zvěři se používá celý sortiment zdrojů podle potřeb. Proti... arr3Pro divokou zvěřPro divokou zvěř Nebo lépe ohradník proti divoké zvěři. Elektrický ohradník proti divokým prasatům... arr3Ochrana jezírek a rybníkůČasto je třeba ochránit ryby v jezírku nebo rybníce před vydrou, kočkami nebo jinými predátory. U... arr3Ochrana voliér proti kunám a liškámOchrana voliér proti kunám a liškám Elektrickým ohradníkem lze úspěšně bojovat i proti kunám a...

Kontakty

Ohradníky s.r.o.
Líšný 407
468 22 Železný Brod
tel: +420 603 867 821
info@ohradniky.cz
Sídlo a výdejní místo e-shopu:
Líšný 407, 468 22 Železný Brod

Nejprodávanější

naše cena 4 526,00 Kč
skladem
naše cena 3 865,00 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Ohradníky s.r.o. se sídlem Kašparova520, 46312 Liberec 25 IČ 25476866., zapsaná u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 19900. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Poskytovatelem přepravní služby, PPL CZ s.r.o. U Vozovny 658/8, 108 00, Praha 10
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ